Endnu engang velkommen til denne lidt kiksede, meget minimalistiske hjemmeside for teater og musik linjen.  (Lavet i hast!)

Formålet er hen ad vejen at gøre flest mulige informationer tilgængelige på et og samme sted, og uden alle mulige "fancy påhit", som nogen gange slører adgangen til info. Du kan betragte det som en primitiv GUIDE til de væsentligste oplysninger. Resten af alt de spændende bliver enten oplyst i undervisningen eller I finder ud af forskelligt med hinanden, ved at stille jeres personlige kompetencer til rådighed for alle.

Arbejdet med at udforme denne INFO-side er i fuld gang, men I må påregne at der går en tid, før alt er på plads. Hvis nogen af jer har særlige erfaringer med udformningen af hjemmesider, så vil jeg gerne have hjælp. Betingelsen er bare at vi bruger vores fritid, og at jeg også lærer noget.

Alle deltagere, studerende, lærere og kolleger er meget velkomne til at sende forslag, tekster, billeder og lydfiler (videoer venter vi med) til mig, og så vil jeg indføje det, som jeg synes er relevant, ud fra et overordnet synspunkt. Og det har jeg fordi jeg er linjeansvarlig.

 

 

Venlig hilsen

 

Klaus Birck